Foto1

Nina Rietveld

Bij Feel Good Fotografie wil ik er met name voor zorgen dat je je goed voelt, en dat je met een super goed gevoel weer weg gaat en terugkijkt naar de gemaakte foto’s! Een goede portret foto kan je zelfvertrouwen geven. Bovendien wordt er tegenwoordig zo vaak gevraagd om een goede foto (door b.v.b. sociale media, uitzendbureaus, datingsites, vrienden en familie) dat het heel fijn is om dan een professionele foto te hebben waar je trots op kunt zijn!

Wat krijg je?

Bon van 75: Er worden meerdere portretfoto’s gemaakt waarvan je een bewerkte selectie digitaal in goede kwaliteit ontvangt. De shoot wordt toegespitst op jouw wensen. Is het b.v.b. voor Linked-in dan zal het eerder zakelijk worden en is het voor een ander doeleinde dan wordt daar ook rekening mee gehouden.

Bon van 125: Er worden in 2 kleding setjes portretfoto’s gemaakt waarvan je een bewerkte selectie digitaal in goede kwaliteit ontvangt. De shoots worden toegespitst op jouw wensen en dan kan dus ook 1 shoot zakelijk en 1 shoot voor een sociaal doeleinde zijn.

De foto’s worden in de studio met professionele lampen gemaakt, met mooi weer is de optie voor buiten fotografie ook mogelijk.

Wil je nog iets extra’s bijboeken dan kan dat!

 

Visagie (make-up die geschikt is voor fotografie en je beste punten naar voren laat komen): 25,-

Mode shoot (als aanvulling op bon van 125,-) ( verschillende kleding setjes incl. visagie en met een concept/aparte locatie): 50,-

Speciale bewerking van 1 van de foto’s (naar eigen wens, om er iets speciaals van te maken) : 20,-

Afspraak maken

Naam: Nina Rietveld
Adres: IJsselstraat 49b
Postcode: 9725 GC
Woonplaats: Groningen
Telefoonnummer; 0611873010
Openingstijden studio: Alle dagen vanaf 11:00 u.

Bezoek de website van deze fotografe